|
|
![]() |
|
|||||||
| ثبت نام | Downloads | راهنمای سایت | ليست كاربران | تقويم | جستجو | ارسالهای امروز | علامت گذاری بفرم خوانده شده |
| اخبار سریع |
| کاربران و میهمانان محترم، ضمن خیر مقدم؛ حضورتان را گرامی داشته و از شما تقاضا داریم ما را در ارتقاء کمی و کیفی سایت یاری فرمایید. خواهشمندیم قبل از ارسال هر گونه مطلبی در سایت، بخش قوانین را به دقت مطالعه فرمایید و به نکاتی که در زیر برخی از تالارها آورده شده توجه کنید. |
از شما دعوت میشود که ثبت نام فرمایید. |
|||||
| |
![]() |
|
|
ابزارهاي تاپیک | نحوه نمايش |
|
|
||||
|
||||
|
شماره تماس 66 ** 386 0912
لطفا" یه فیلتر اینترنال خوب به من معرفی کنید که قیمتش هم بیشتر از 10 تومن نشه. آکواریومم 100 لیتریه.[/quote] تکنیک (البته اصلیش) مناسبه. فقط دقت کنید که باید 700 لیتر در ساعت باشه.( رقم دقیق 5*100 لیتر در ساعته، ما شما 700 بگیرید) فکر کنم 7-8 تومن باشه شماره تماس 54 ** 430 0936 آکواریوم 120 لیتری دارم و میخوام فیلتر کف براش بذارم. چه جوری فیلتر رو کار بذارم. لطفا" کامل توضیح بدید.[/color][/size][/quote] این جنایت رو در حق خودت و ماهیات نکن! فیلتر زیر شنی مساوی است با تجمع فضولات در کف تانک و افزایش تدریجی no2 علی رغم سیفون منظم و سندروم old aquarium و همه این ها به معنی مرگ و میر ماهیاتونه. اینو از یه داغ دیده بشنوید. 4 تا آنجل زیبا و با ارزشم سر این قضیه ظرف یک هفته مردن
|
|
||||
|
||||
|
شماره تماس 32 ** 357 0912
بخش تاریخ را هم به سایتتان اضافه کنید. از گذشته تا به امروز بخصوص قرون وسطی. __________________ شماره تماس 88 ** 213 0912 درباره انواع گل های یاس مطلب می خواستم. __________________ شماره تماس 27 ** 362 0912 لطفا" درباره شرکت های ایران خودرو، پارس خودرو، کامران موتورز و سایپا گزارش داشته باشید.
|
|
||||
|
||||
|
شماره تماس 26 ** 811 0918
درباره کرم های لوله ای و پهن هم مطلب بگذارید. عنکبوتیان را هم معرفی کنید. __________________ شماره تماس 58 ** 575 0912 من از اعضای سایت هستم. می خواستم از زحماتتان تشکر کنم. ع. احمدی
|
||||
|
||||
|
شماره تماس 94 ** 997 0917
سال نو بر همه اعضای سایتتان مبارک لطفا یک بخشی را در سایتتان بگذارید که فال های هر روز را داشته باشد برای متولدین همه ماه ها. ممنون
|
||||
|
||||
|
شماره تماس 40 ** 275 0912
سلام – عیدتون مبارک. می شه مسابقه اس ام اسی هم بذارین؟ __________________ شماره تماس 64 ** 579 0912 یک دارو معرفی کنید برای دم خوره و باله خوره. ماهی های من دم خوره گرفتن. چیکار کنم؟ من گوپی دارم.
|
||||
|
||||
|
شماره تماس 50 ** 194 0912
لطفا" گیاهانی رو که می شه بصورت مشترک هم زیر آب پرورش داد و هم خارج از آب اسم ببرید و معرفی کنید. گیاهانی که تو ایران باشند. __________________ شماره تماس 41 ** 275 0912 این بخش فرازمینی که گذاشتید خوبه به شرطی که بهش خوب و علمی بپردازید. دستتون درد نکنه. __________________ شماره تماس 53 ** 008 0936 لطفا" لیست قیمت محصولات تترا و سرا رو بصورت ماهانه تو سایت بزنید که اطلاع داشته باشیم. یعنی داروها و غذاهاش رو. همین حدود قیمت هم باشه خوبه. ممنون. سال نو هم مبارک
|
||||
|
||||
|
شماره تماس 48 ** 410 0912
با عرض سلام - آیا فرشته ماهی آلتوم در ایران وجود دارد؟
|
||||
|
||||
|
شماره تماس 64 ** 579 0912 یک دارو معرفی کنید برای دم خوره و باله خوره. ماهی های من دم خوره گرفتن. چیکار کنم؟ من گوپی دارم. [/quote] اگر از تتراسيكلين استفاده كنيد ميتونه دم خوره و باله خوره ماهيتون رو رفع كنه . يا از داروهاي معمول در فروشگاه هاي ماهيان زينتي سود ببريد. براي اطلاعات بيشتر ميتونيد به تاپيك پوسيدگي باله(و دم)Bacterial Fin Rot and Tail Rot رجوع كنيد . با احترام
|
|
||||
|
||||
|
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
پيام هاي ارزنده شما به ثبت رسيده است. انشاءالله در اولين فرصت ممكن و پس از اتخاذ تدابير لازم، در حد مقدورات نسبت به انجام آنها ترتيب اثر داده خواهد شد. نقل قول:
متشكرم
|
|
||||
|
||||
|
شماره تماس 26 ** 652 0935 سلام – ببخشید یه سوال داشتم. لطفا" ممکنه بگید بچه های ماهی پرت با پوزه میمونی چی می شه؟ __________________شماره تماس 20 ** 109 0912 برای آکواریوم با طول 120 چه عرض و ارتفاعی در نظر بگیرم؟ و اگر گرین ترور بخرم باهاش چه ماهی هایی نگه دارم؟
| نحوه نمايش | |
|
|