|
|
![]() |
|
|||||||
| ثبت نام | Downloads | راهنمای سایت | ليست كاربران | تقويم | جستجو | ارسالهای امروز | علامت گذاری بفرم خوانده شده |
| Pangasiidae شامل: پنگوسی گیاهخوار، پنگوسی باله بلند ... |
| اخبار سریع |
| کاربران و میهمانان محترم، ضمن خیر مقدم؛ حضورتان را گرامی داشته و از شما تقاضا داریم ما را در ارتقاء کمی و کیفی سایت یاری فرمایید. خواهشمندیم قبل از ارسال هر گونه مطلبی در سایت، بخش قوانین را به دقت مطالعه فرمایید و به نکاتی که در زیر برخی از تالارها آورده شده توجه کنید. |
از شما دعوت میشود که ثبت نام فرمایید. |
|||||
| |
![]() |
|
|
ابزارهاي تاپیک | نحوه نمايش |
|
|
||||
|
||||
|
نام علمی: Pangasius sanitwongsei
اسامی عمومی: Chao Phraya Giant Catfish - Paroon Shark - Pla Tepa ( گربه ماهی غول پیکر / پنگوسی باله بلند ) خانواده: Pangasiidae ![]() زیستگاه اصلی: ویتنام ، تایلند ، کامبوج ، حوزه رودخانه مکونگ حداکثر اندازه: 98 اینچ / 250 سانتیمتر که اندازه 300 سانتیمتر آن هم گزارش شده است. تغذیه: در این گونه هم کوچکتر ها و هم بزرگتر ها با ماهی ها و سخت پوستان تغذیه می شوند. پنگوسی های غول پیکر حتی از لاشه ماکیان و سگ ها که عموما" به عنوان طعمه استفاده می شوند هم تغذیه می کنند. تولید مثل: پنگوسی های باله بلند جزو ماهیان مهاجر هستند و قبل از فصل بارندگی تخم گذاری می کنند. دکور تانک: به فضای زیادی برای شنا نیاز دارد و مقداری گیاه برای اینکه جلوی حرکات عصبی ماهی تا حدی گرفته شود. درجه حرارت: 75.2 تا 80.6 درجه فارنهایت / 24 تا 27 درجه سانتیگراد اسیدیته آب: 6.5 تا 7.5 PH برگرفته از: www.planetcatfish.com http://en.wikipedia.org www.fishbase.org www.scotcat.com
ويرايش توسط neda_ariania : Monday 31 March 2008 در ساعت 11:37 PM. |
| تعداد 5 كاربر زير از neda_ariania به خاطر اين پست مفيد تشكر كردند : | ||
abbas torabiyan (Monday 24 March 2008), farhad-2007 (Tuesday 2 September 2008), fofo (Thursday 3 July 2008), Mehdi Nasehi (Friday 4 July 2008), م.حسن فاقعي (Friday 19 September 2008) | ||
|
|
|||
|
|||
|
سلام . من از اين ماهي داشتم ماهي جالبي هست اما كمي عصبي كه من براي كم كردن عصبانيت پهلو هاي اكواريوم رو رنگ زدم و كمي از استرس ماهي كاسته شد و به ميگو ماهي ريز حشرات و دلگاو علاقهي شديدي دارند اين ماهي را بايد در اكواريوم دراز نگهداري كردبراي شن كف از شن سياه رنگ يا رودخانه ي (بايد بدون لبه باشد). استفاده كرد فيلتراسيون مخزن اين ماهي بايد بسيار قوي باشد.
تنها بيماريهايي كه من از اين ماهي ديدم ايك(سفيدك)و تبخال (بخاطر كمبود جابراي شنا )من براي درمان ايك دما رو به 32 درجه ي سانتيگراد افزايش دادم و كمي نمك به اب اضافه كردم و براي درمان تبخال فضاي زندگي رو افزايش دادم
![]() |
| ابزارهاي تاپیک | |
| نحوه نمايش | |
|
|